Tarief en vergoeding

 

Tarieven

Het uurtarief voor coaching & counseling is € 75,- 

Het uurtarief voor coaching & counseling Wijze Ouders is € 75,- 

Het tarief voor de cursus 'Ik ben oké en ik doe het anders!' is € 360,- (8 bijeenkomsten)

Het tarief p.p. voor de cursus Wijze Ouders is € 30,- 

 

De duur van de verschillende consulten:

* Coaching volwassenen: 60 minuten

* Coaching kind: 60 minuten
* Oudergesprek : 60 minuten
* Oudercoaching: 60 minuten
* Intakegesprek: 60 tot 75 minuten

 

 

Telefonisch contact, langer dan 15 minuten wordt in rekening gebracht (anders dan maken/ verzetten van afspraak). Voor ouders is het ook mogelijk om vrijblijvend kennis te maken. U kunt hiervoor een afspraak maken van een half uur. Wanneer een afspraak niet door kan gaan, dient deze minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. In andere gevallen wordt deze afspraak volledig in rekening gebracht.

 

Vergoeding

Om goede kwaliteit van de coaching en optimale vergoeding door verzekeraars te waarborgen ben ik aangesloten bij de beroepen organisatie CAT-complementair en de koepelorganisatie GAT.
 

Praktijk Gespreksheling is aangesloten bij koepelorganisatie CAT. Daarnaast ben ik als zorgprofessional SRNO erkend en voldoe ik met de uitvoering van mijn beroep als coach aan de PLATO normen. Hierdoor zullen meeste zorgverzekeraars overgaan tot een geheel of gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Omdat de voorwaarden verschillen per verzekeraar, adviseer ik u ook om de actuele informatie op te vragen bij uw zorgverzekeraar.

Mocht uw zorgverzekeraar de kosten niet vergoeden dan is eventueel een betalingsregeling mogelijk of bespreken we andere mogelijkheden.

In een aantal gevallen is vergoeding mogelijk via de regeling bijzondere bijstand van de sociale dienst. U kunt de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op uw jaarlijkse belastingaangifte aftrekken. Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor een PGB (persoonsgebonden budget) Dit is een voorziening vanuit de AWBZ waar u mogelijk een deel van de coaching mee kunt bekostigen. Voor meer informatie verwijs ik u naar de website: www.pgb.nl

 

CAT licentienummer: 20170718
Kamer van Koophandel: 60942819

Tijdelijk

15% korting 

 

Geldig tot 1 maart 2021