Reiki

 

Reiki is een Japanse behandelwijze voor lichaam en geest

Reiki kan jouw energie weer laten stromen en zo het zelfherstellend vermogen van je lichaam ondersteunen. Het ondersteunt een evenwichtig functioneren voor zowel lichamelijke klachten als voor emotionele klachten. Het Japanse woord Reiki is een samenstelling van twee woorden: 'Rei' betekent 'Gods wijsheid of hogere macht' en 'Ki' betekent 'levensenergie'. 

 

Het woord Reiki betekent letterlijk 'universele energie'.  

Tijdens de behandeling wordt deze energie doorgegeven met een zachte handoplegging. De behandeling volgt de voornaamste energiecentra, de chakra's van het lichaam maar van nature stroomt de energie waar het naar toe wil. Reiki kan helpen bij het herstellen van energieblokkades en stimuleert een natuurlijke energiestroom. 

 

Behandeling

Bij reiki houdt u uw kleren aan en u kunt op de behandeltafel ontspannen terwijl de therapeut de handen net boven of zachtjes op het lichaam laat rusten. Cliënten voelen na een Reiki behandeling meestal diepe ontspanning en rust. Reiki kan preventief werken bij ziekte en kan herstel van ziekte ondersteunen. Reiki is niet bedoeld als vervanging van reguliere geneeskunde.

Reiki 1e en 2e graads

Ik ben 1e en 2e graads (Okuden) opgeleid en ingewijd in de Reiki-methode van Usui Shiki Ryoho, erkend door Mikao Usui aan het Nederlof Reiki Instituut in Amsterdam. Reiki behandelingen kunnen ook op afstand worden gegeven.

Praktijk Gespreksheling

Padangstraat 66

3531 TD Utrecht

06-25140010

Info@gespreksheling.nl

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie of

een vrijblijvend gesprek kunt

u                met mij opnemen.

© 2020 Praktijk Gespreksheling — All Rights Reserved.