top of page
Reiki tekens.png
Reiki tekens.png

Reiki
 Een Japanse behandelwijze voor lichaam en geest

Reiki laat jouw energie weer stromen en kan zo het zelfherstellend vermogen van je lichaam ondersteunen. Het ondersteunt een evenwichtig functioneren voor zowel lichamelijke klachten als voor emotionele klachten. Het Japanse woord Reiki is een samenstelling van twee woorden: 'Rei' betekent ' Universele wijsheid' en 'Ki' betekent 'levensenergie'. 

 

Het woord Reiki betekent letterlijk 'universele energie'.  

Tijdens de behandeling wordt deze energie doorgegeven met een zachte handoplegging. De behandeling volgt de voornaamste energiecentra, de chakra's van het lichaam maar van nature stroomt de energie waar het naar toe wil. Reiki werkt goed bij het herstellen van energieblokkades en stimuleert een natuurlijke energiestroom van het lichaam. 

 

Behandeling

Bij reiki houdt u uw kleren aan en u kunt op de behandeltafel ontspannen terwijl de therapeut de handen net boven of zachtjes op het lichaam laat rusten. Cliënten voelen na een Reiki behandeling meestal diepe ontspanning en rust. Reiki is niet bedoeld als vervanging van reguliere geneeskunde, maar werkt preventief bij ziekte en kan herstel van ziekte krachtig ondersteunen.

Reiki 1e en 2e graads

Ik ben 1e en 2e graads (Okuden) opgeleid en ingewijd in de Reiki-methode van

Usui Shiki Ryoho, erkend door Mikao Usui aan het Nederlof Reiki Instituut in Amsterdam. Reiki behandelingen kunnen ook op afstand worden gegeven.

                       

 

Ervaar rust en diepe ontspanning in je lichaam

IMG_2574_edited.jpg
bottom of page