top of page

Hi, ik ben Natasha-Rachel

Therapeut, Coach & Counselor 

 

Ben je op zoek naar kortdurende en individuele begeleiding? Heb je last van stress-, emotionele en/of fysieke klachten? Wees welkom! Ik kan je hierbij helpen.

 

Coaching & Counseling voor grip en verandering

Als bepaalde gevoelens of onprettige triggers steeds terugkomen in je leven en je krijgt er maar geen grip op terwijl je dat juist wèl wilt, probeer de integratieve benadering in coaching & counseling en therapie eens uit. Na enkele sessies kun je direct al resultaat ervaren. Mijn aanpak is bewezen en resultaatgericht en ik heb geen wachtlijst. Tijdens de sessie houd jij de regie en bepaal jij hoe we verder gaan.

Integratief = maatwerk

Elk persoon zit integraal in elkaar. Je bent immers niet alleen je ratio, maar je hebt ook gevoelens en er zijn ook gedachten, gedrag en verschillende omstandigheden waarin jij je beweegt. Daarbij kijk je op een bepaalde manier naar het leven en doet je lichaam hier ook iets mee. 

 

De sessies zijn altijd op maat gericht op verandering van jouw klacht of vraagstuk. Als Integratief begeleider maak ik gebruik gemaakt van verschillende bestaande therapierichtingen zoals positieve psychologie, hypnotherapie en mindfulness.

Procesgestuurd voor direct resultaat

In een coaching & counselingstraject werk je aan het vergroten van jouw verantwoordelijkheid en het vermogen om bewustere keuzes te maken. Je wilt niet jarenlang door mij geholpen worden toch? Doordat ik procesgestuurd werk behaal je  zonder omwegen je doelen terwijl je oude patronen doorbreekt en verandert. Met 5 tot maximaal 15 sessies kun je verder.

 

Doorbreek de cirkel 

Veel cliënten zijn jou al voorgegaan en hebben enorme stappen gemaakt in hun leven om het anders te doen en leven zoals zij graag willen, met meer rust en overzicht. Wil jij dat ook? Maak een afspraak voor een kennismaking of meer informatie. 

Je kunt bij mij terecht voor:

* vermoeidheid

* verminderde weerstand

* slecht slapen of concentratie-problemen

emotionele ervaringen zoals angsten, eenzaamheid, onzekerheid

* voor existentiële en spirituele vraagstukken

* of andere klachten (in overleg)

Natasha~Rachel Numan

Praktijk Gespreksheling Utrecht

bottom of page