top of page

Dank je wel voor de bijzondere coaching!

Mooie nieuwe inzichten waar ik verder mee kan. Ik vind het echt bewonderenswaardig hoe je van een in mijn ogen chaotisch verhaal precies de kern eruit weet te halen. Ik zal de tijd nemen om het te laten bezinken en het in mijn leven toe te laten.

Heel erg bedankt Natasha~Rachel!

Mascha Lenten van Os, 36 jaar

Door de gespreksheling bij Natasha~Rachel is er een last in mijn borstgebied weggevallen, die ik tot voor kort meedroeg.

 

De sessies hebben mij inzicht gegeven in dingen waarvan ik dacht dat ze al lang een plek hadden gekregen, maar door de begeleiding van Natasha~Rachel heb ik deze last pas ècht kunnen verwerken.

 

Bijna automatisch kijk ik nu anders naar mijn relatie als ook naar mijn partner. Niet langer vanuit mijn ervaringen uit het verleden, vol angsten en pijn. Ik voel mij samengevat nu rustiger en sterker in situaties die mij voorheen triggerden. Dankjewel Natasha-Rachel voor al je aandacht, helderheid en inzichten voor mij.

Client A.

Mijn coaching gesprek met Natasha~Rachel was een erg fijne ervaring. Ze heeft me geholpen om mijn houding om te schakelen en met meer zelfvertrouwen richting te geven aan mijn leven. Vanuit een liefdevolle houding kijkt ze naar waar je uitdagingen zitten en je kracht. In een korte tijd wist ze zo een aantal belangrijke punten uit mijn verhaal te halen waardoor ik weer verder kon kijken dan het cirkeltje waarin mijn gedachten tot nu toe telkens rond gingen. Ik voelde me achteraf weer beter verbonden met mezelf en beter in staat om beslissingen te nemen en stappen vooruit te zetten. Dankjewel Natasha~Rachel!

Esther, 31 jaar

Ik wil nog even zeggen, ondanks dat we elkaar een paar maanden niet hebben gesproken, merk ik nog steeds het effect van het traject wat we samen aan zijn gegaan. Ik heb wat moeilijkere momenten gekend eind vorig jaar, maar ik kom toch telkens terug op het positieve pad wat ik na de zomer ben ingeslagen en ik voel me gewoon een ander mens. Niet een perfect mens, maar wel een die veel beter nadenkt voordat ik bepaalde beslissingen neem en een die meer geniet van de kleine dingen en de focus op het positieve legt. Dat probeerde ik al jaren, maar ik ben er pas echt mee begonnen toen ik bij jou in therapie kwam. Dank je wel daarvoor.

Geneviève Hossenbux, 36 jaar

Natasha~Rachel is een vriendelijke, oprechte en scherpe vrouw, waar je je meteen bij op je gemak voelt, en die je in een korte tijd heel veel kan leren over wie je bent, wat je doet en hoe je in dit leven ook mag zijn. Met de tools die ze me heeft meegegeven, heeft Natasha~Rachel mij leren shiften naar een sterke, bewuste en tevreden vrouw.

 Client M., 39 jaar

 

 Natasha~Rachel is een warme, heldere en intuïtieve counselor die precies kon aanvoelen wat ik nodig had. Ze begeleidt met compassie en zorgzaamheid waardoor het veilig voelt de meest ongemakkelijke gedachten en gevoelens te uiten en transformeren. Haar oprechte aanwezigheid tijdens onze sessies helpt mij steeds weer te gronden in bewustzijn. Heel fijn en zo essentieel op het pad dat ik aan het bewandelen ben!

 Yvet Youssef, 36 jaar

 

 Door Natasha-Rachel ben ik een stuk realistischer geworden hoe ik mezelf kan helpen als ik me even niet lekker voel. Weinig mensen die bij mij binnen kunnen dringen maar met haar lukt het elke keer toch weer. Met een oprechte, scherpe en liefdevolle blik merk ik dat ze het zelf ook fantastisch vindt als ik vooruit ga! Ik heb er ontzettend veel aan, hoe ik nu rustiger door het leven kan en mezelf continue kan ontwikkelen. Het is een aanrader voor iedereen om met Natsha-Rachel aan de slag te gaan, jezelf uit te dagen en een beter mens te worden! In de tijd waarin we leven is het niet makkelijk tot jezelf te komen, maar lukt dit me toch met liefdevolle hulp van haar elke keer weer! Dankjewel!

 Renier Blumenstein, 26 jaar

 

Ik leerde Natasha~Rachel kennen via haar Vrouwen Events: Woman I Am With You en de retraite die ze organiseerde. Ik was op een punt in mijn leven dat ik me even niet zo gelukkig voelde en het idee had dat ik vast zat en gevoelsmatig alles had geprobeerd om uit mijn dagelijkse sleur van frustratie en verdriet te komen. Met de juiste woorden en inzichten wist Natasha~Rachel mij op heel heldere wijze bewust te maken van mijn vastgeroeste gedrags- en gedachtenpatronen. Met simpele oefeningen maakte ik vervolgens reuzesprongen in het zelfstandig verandering brengen in mijn leven.

Marleen Özgür, 31 jaar

De counseling sessies bij Natasha~Rachel heb ik als professioneel en tegelijkertijd thuiskomen ervaren. Direct na binnenkomst valt er al een last van mijn schouders. Haar benadering is laagdrempelig, er is fijn persoonlijk contact en ik voel me echt gehoord. Natasha~Rachel gaat doelgericht te werk. Niks voelt als een verplichting, alles voelt fijn en vertrouwd. Ik heb me geen enkele keer opgelaten gevoeld. Het probleem en de oplossing wordt goed in kaart gebracht. Zonder verplichtingen maar op eigen tempo kon ik het traject doorlopen. Ze komt altijd bij de kern en ze laat je zelf de oplossingen uitvinden met uiteraard de professionele hulp die daarbij komt kijken! Kortom een echte aanrader! Zelfs als je geen specifiek probleem hebt is het fijn om bij haar in gesprek te gaan. Er is namelijk altijd ruimte voor verheldering of verbetering.

  Rutger Smid, 31 jaar

 

bottom of page