Dank je wel voor de bijzondere coaching!

Mooie nieuwe inzichten waar ik verder mee kan. Ik vind het echt bewonderenswaardig hoe je van een in mijn ogen chaotisch verhaal precies de kern eruit weet te halen. Ik zal de tijd nemen om het te laten bezinken en het in mijn leven toe te laten.

Heel erg bedankt Natasha~Rachel!

Mascha Lenten van Os, 36 jaar

Mijn coaching gesprek met Natasha~Rachel was een erg fijne ervaring. Ze heeft me geholpen om mijn houding om te schakelen en met meer zelfvertrouwen richting te geven aan mijn leven. Vanuit een liefdevolle houding kijkt ze naar waar je uitdagingen zitten en je kracht. In een korte tijd wist ze zo een aantal belangrijke punten uit mijn verhaal te halen waardoor ik weer verder kon kijken dan het cirkeltje waarin mijn gedachten tot nu toe telkens rond gingen. Ik voelde me achteraf weer beter verbonden met mezelf en beter in staat om beslissingen te nemen en stappen vooruit te zetten.

Dankjewel Natasha~Rachel!

Esther Monks, 31 jaar

Natasha~Rachel is een vriendelijke, oprechte en scherpe vrouw, waar je je meteen bij op je gemak voelt, en die je in een korte tijd heel veel kan leren over wie je bent, wat je doet en hoe je in dit leven ook mag zijn. Met de tools die ze me heeft meegegeven, heeft Natasha~Rachel mij leren shiften naar een sterke, bewuste en tevreden vrouw.

 

 

Ik leerde Natasha~Rachel kennen via haar vrouwen events Woman I Am With You en de retraite die ze organiseerde. Ik was op een punt in mijn leven dat ik me even niet zo gelukkig voelde en het idee had dat ik vast zat en gevoelsmatig alles had geprobeerd om uit mijn dagelijkse sleur van frustratie en verdriet te komen. Met de juiste woorden en inzichten wist Natasha~Rachel mij op heel heldere wijze bewust te maken van mijn vastgeroeste gedrags- en gedachtenpatronen. Met simpele oefeningen maakte ik vervolgens reuzesprongen in het zelfstandig verandering brengen in mijn leven.

Marleen Özgür, 31 jaar