© 2018 by Natasha Rachel Numan

Mijn naam is Natasha-Rachel Numan. Ik ben geboren op het caribische eiland Aruba. Vanaf mijn derde opgegroeid in Nederland. Samen met mijn man en twee zonen woon ik in Utrecht. Daarnaast ben ik gecertificeerd kindercoach, bewustzijnscoach, leerkracht PO en reiki behandelaar.
 

Na een ruime tijd gewerkt te hebben in het IT bedrijfsleven, sport en onderwijs, startte ik in 2014 mijn coachingspraktijk Gespreksheling. Ik begeleid volwassenen en kinderen in hun persoonlijke ontwikkeling. 

 

Mijn hart ligt vooral bij het helpen ontwikkelen van jouw zelfbewustzijn. Ik geloof dat belangrijke gedragsvaardigheden zoals zelfredzaamheid, verantwoordelijkheid en zelfheling vooral tot stand kunnen komen door bewustwording, door inzicht.

Bij bewustwording gaat de focus naar binnen.

Ik begeleid jou met hart en ziel als je toe bent aan groei op een dieper niveau van jezelf. 

 

Je kunt bij mij onder andere terecht voor persoonlijke coaching op het gebied van studie, werk of privé omstandigheden, prikkelgevoeligheid (HSP) voor volwassen- en kinderen, reiki behandelingen,

vrouwen- en relatiecoaching. 

 

Regelmatig volg ik trainingen, cursussen of workshops om mijn kennis aan te laten sluiten bij de ontwikkelingen in dit vakgebied. Momenteel schrijf ik mijn eerste boek.

 

Mocht het zo uitkomen,

dan ben ik er graag voor je.

Shift Happens