© 2018 by Natasha Rachel Numan

Natasha~Rachel is een vriendelijke, oprechte en scherpe vrouw, waar je je meteen bij op je gemak voelt, en die je in een korte tijd heel veel kan leren over wie je bent, wat je doet en hoe je in dit leven ook mag zijn. Met de tools die ze me heeft meegegeven, heeft Natasha~Rachel mij leren shiften naar een sterke, bewuste en

tevreden vrouw”.

"Met simpele oefeningen maakte ik vervolgens reuzesprongen

in het zelfstandig verandering

brengen in mijn leven."

Marleen, Studio Maem

Individuele sessie

Herinner wie je bent

In deze sessie 'herinner wie je bent'  staat jouw bewustwording centraal. Innerlijk groeien begint met de weg naar binnen, een spiritueel en heel mooi proces. Je leert onderscheid te maken tussen wie je wel en wie je niet bent. Je krijgt nieuwe inzichten om dichter bij jezelf te komen en te blijven. Je maakt kennis met onvoorwaardelijke liefde. Wil je een meer positievere kijk op jezelf en je leven, wil je dichter bij jezelf komen en blijven? 

75 minuten

€ 75,-

Diepte sessie

Shift Happens

Spiritualiteit is je niet onbekend, maar je bent toe aan verdieping en verdere ontwikkeling in jouw persoonlijke groei. Of kun je wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan is deze sessie voor jou bedoeld. Kennis vergaren en kennis integreren zijn twee verschillende dingen. In deze sessie leer je nieuwe kennis in de praktijk te brengen. Laat je oude patronen los en je leer je hoe je nieuw aangeleerde patronen kunt vasthouden door het vergroten van je innerlijke kracht.

75 minuten

€ 75,-

Relatie sessie

Samen Geshift

Voor stellen en andere relaties kan dit bewustwordingsproces soms een (te) grote impact hebben. Jouw groei kan soms heel snel gaan. Dat kan zo z'n weerslag hebben op je partner of omgeving. Hierdoor kan vervreemding, onzekerheid, een gevoel van disbalans en zelfs angst over jullie relatie ontstaan. In deze sessie leer ik je om in verbinding te blijven en krijg je inzicht in het begrip onvoorwaardelijke liefde. Een sessie voor stabiliteit in tijden van verandering.

90 minuten

€ 120,-

WAT KLANTEN ZEGGEN

Ik leerde Natasha~Rachel kennen via haar vrouwen events Woman I Am With You en de retraite die ze organiseerde. Ik was op een punt in mijn leven dat ik me even niet zo gelukkig voelde en het idee had dat ik vast zat en gevoelsmatig alles had geprobeerd om uit mijn dagelijkse sleur van frustratie en verdriet te komen. Met de juiste woorden en inzichten wist Natasha~Rachel mij op hele heldere wijze bewust te maken van mijn vastgeroeste gedrags- en gedachtenpatronen. Met simpele oefeningen maakte ik vervolgens reuze-sprongen in het zelfstandig verandering brengen in mijn leven. Natasha~Rachel is een vriendelijke, oprechte en scherpe vrouw, waar je je meteen bij op je gemak voelt, en die je in een korte tijd heel veel kan leren over wie je bent, wat je doet en hoe je in dit leven ook mag zijn. Met de tools die ze me heeft meegegeven, heeft Natasha~Rachel mij leren shiften naar een sterke, bewuste en

tevreden vrouw.

 

 

—  Marleen, 33

"Who's life is this?

Who's hands are these?

Who's voice is this?

What am I?

~

This life is just a dream, it will be over in a blink of an eye.

Remember Who You Are".

Omkara

Shift Happens