Wie ben ik

Ik ben Natasha~Rachel Numan. Ik coach volwassenen en kinderen in hun persoonlijke ontwikkeling zodat zij bewuster en met meer vertrouwen door het leven gaan. Ik hou van een goed gesprek op gelijkwaardig niveau en ik geloof dat daar altijd een vorm van heling in zit, al was het maar omdat er met echte aandacht naar elkaar geluisterd wordt. Met dit mooie vak draag ik graag bij aan een betere samenleving voor ons en onze kinderen.

 

Mijn uitgangspunt ligt bij ons algehele groei als individu. Groeien op alle lagen van wie we zijn. Persoonlijk zie ik het leven als één grote ervaring en bewustwordingsproces. 

 

Het zou mooi zijn als ons streven is om te ervaren wat onvoorwaardelijke liefde is, dan kunnen wij het namelijk ook doorgeven en daar wordt alles mooier van. 

Mijn visie

Ik geloof dat ieder mens recht heeft op een zorgeloos en plezierig leven. Door met een open en nieuwsgierige houding naar het leven te kijken, kun je bijna vanzelf leren hoe je gelukkig kunt zijn en vooral blijven. Dit weet ik niet alleen uit eigen ervaring, maar ook uit de ervaringen van mijn cliënten. Ik vind het bijzonder mooi dat ik als coach tijdelijk mag meelopen in het ontwikkelproces van mijn cliënten. 

 

Levenservaring

Naast mijn beroep als coach ben ik natuurlijk ook gewoon mens en doe ik net als iedereen menselijke ervaringen op en sta ik voor kleine en soms grote uitdagingen in het leven. In mijn vak komen deze levenservaringen goed van pas. Het kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat ik me beter kan inleven in de problemen van mijn cliënten.

 

Bewustworden

Verder ervaar ik een grote liefde voor de algehele ontwikkeling van de mensheid. Vragen als "waar staan wij als mens in de evolutie? en wat doen de daarbij horende veranderingen met onze bewustwording?" hebben mijn aandacht. Momenteel schrijf ik daar mijn eerste boek over.

Achtergrond

Mijn loopbaan begon als bedrijfs assistent bij verschillende commerciële organisaties, daarna werkte ik als consultant en trainer. Ruim 15 jaar heb ik met plezier verschillende IT-projecten en processen ondersteund en begeleid.

 

Leerkracht

Ik heb een passie voor kinderen. Als tante van negen neven en nichten en als moeder van twee opgroeiende kinderen had ik al veel van kinderen mogen zien, ervaren en bovenal mogen genieten. Elk kind is van nature speels, puur en eigen. Hun openheid is voorbeeldig. Waarom gedraagt een kind zich zoals het zich gedraagt? Dat heeft mij altijd geboeid. Het heeft ertoe geleid dat ik in 2007 mijn diploma tot leerkracht primair onderwijs heb behaald. Tot voor kort (2020) ben ik werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs in Utrecht.

Praktijk Gespreksheling

Inmiddels heb ik ervoor gekozen om mijn werkzaamheden volledig te richten op mijn praktijk. De ervaringen die ik heb opgedaan in het onderwijs alsmede de ervaringen die ik opdoe als moeder, coach en aankomend therapeut, geven verdieping in mijn vak en wie ik ben. Ik kijk er enorm naar uit om nieuwe en (weer) oude cliënten te ontmoeten. Wees welkom!

Praktijk Gespreksheling

Padangstraat 66

3531 TD Utrecht

06-25140010

Info@gespreksheling.nl

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie of

een vrijblijvend gesprek kunt

u                met mij opnemen.

© 2020 Praktijk Gespreksheling — All Rights Reserved.