Wie ben ik

Ik ben Natasha~Rachel Numan. Ik begeleid met veel plezier en toewijding volwassenen en kinderen in hun persoonlijke ontwikkeling zodat zij bewuster en met meer vertrouwen door het leven gaan.

 

Mijn uitgangspunt ligt bij jouw algehele groei als individu. Groeien op alle lagen van wie jij bent. Ik krijg veelal terug dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen. Dat heeft denk ik te maken met mijn gelijkwaardige benadering. Bij mij hoef je je niet eerst te bewijzen, maar ben je per definitie geaccepteerd. Als coach, counselor en therapeut mag je rekenen op mijn volle aandacht voor jou.

Het is mijn wens dat ieder van ons blijft groeien totdat we op het punt van onvoorwaardelijke liefde voor onszelf komen. Dat lijkt mij een mooi streven, want dan kunnen wij dat ook weer doorgeven en daar wordt alles mooier van. 

Portret 2017 voor website.jpg

Mijn visie

Ik geloof dat ieder mens recht heeft op een zorgeloos en plezierig leven. Door met een open en nieuwsgierige houding naar het leven te kijken, kun je bijna vanzelf leren hoe je gelukkig kunt zijn en vooral blijven. Dit weet ik niet alleen uit eigen ervaring, maar ook uit de ervaringen van mijn cliënten. Ik vind het bijzonder mooi dat ik als coach counselor tijdelijk mag meelopen in het ontwikkelproces van mijn cliënten. 

 

Levenservaring

Naast mijn beroep als coach counselor ben ik vooral gewoon mens, moeder en partner en doe ik net als iedereen levenservaringen op en sta ook ik voor kleine en soms grote uitdagingen in het leven. Deze ervaringen komen goed van pas in mijn vak. Het kan er onder andere voor zorgen dat ik me goed kan inleven in de problemen of vraagstukken van mijn cliënten.

 

Bewustwording

Ik ben geïntrigeerd door het fenomeen de mensheid, haar ontwikkeling en haar plaats in het grotere geheel. Zeg maar de grote vraagstukken. Vragen die sinds enkele jaren mijn aandacht hebben zijn o.a.: 'waar staan wij momenteel als mensheid in de evolutie, wat is bewustwording precies en wat is de betekenis van de term 'de shift'. Momenteel schrijf ik daar mijn eerste boek over &;-).

Achtergrond

Mijn loopbaan begon als bedrijfs assistent bij verschillende commerciële organisaties. Daarna werkte ik als consultant en trainer bij o.a. Cap Gemini Nederland. Ik heb ruim 15 jaar met plezier verschillende IT-projecten en processen ondersteund en begeleid. Daarna ben ik overgestapt naar het onderwijs.

 

Leerkracht

Als tante van negen neven en nichten en als moeder van twee opgroeiende kinderen heb ik al veel van kinderen mogen zien, ervaren en bovenal mogen genieten. Hun openheid is voorbeeldig. Elk kind is van nature speels, puur en eigen. Waarom gedraagt een kind zich zoals het zich gedraagt? Dat heeft mij altijd geboeid. Het heeft ertoe geleid dat ik in 2007 mijn diploma tot leerkracht primair onderwijs heb behaald. Tot voor kort (2020) ben ik werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs in Utrecht.

Praktijk Gespreksheling Utrecht

Inmiddels 8 jaar geleden opende ik de deuren van mijn eigen praktijk Gespreksheling. Toen nog vooral coachen van volwassenen en het begeleiden van kinderen. Daarnaast richtte ik het initiatief 'Woman I Am With You' op. Een initiatief om vrouwen te helpen terug in balans te komen tussen werk en zichzelf. Ik ervaar het coachen, counseling, begeleiding en behandelen als een enorm voorrecht. In 2020 heb ik ervoor gekozen om mijn werkzaamheden volledig te richten op mijn praktijk. De ervaringen die ik meeneem uit het onderwijs, het commerciële bedrijfsleven evenals partner, moeder, coach, counselor en aankomend therapeut, zijn een verrijking voor mijn vak. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten in mijn praktijk in Utrecht, je bent van harte welkom!