top of page

Ik ben Natasha~Rachel Numan. Ik begeleid volwassenen in hun persoonlijke ontwikkeling zodat zij bewuster en met meer vertrouwen door het leven gaan. 

 

In 2014 startte ik mijn Praktijk Gespreksheling Utrecht. Evenals 'Woman I Am With You', een platform voor vrouwen die willen werken aan persoonlijke groei en bewustwording. 

Van kinds af aan heb ik me beschermd en verbonden gevoeld met het grotere geheel of het universum. Dat gevoel van in verbinding staan met eigenlijk jezelf heeft mij in veel essentiële levenssituaties geholpen om bewuste keuzes te maken. Het is belangrijk om met vertrouwen door het leven te kunnen gaan. Deze levenshouding geeft mij nog elke dag zoveel wijsheid, liefde en continue groei en ontwikkeling.

 

Op de middelbare school hield ik al 'spreekuur' en coachte ik klasgenoten met hun hobbels op de weg. Ik merkte dat ik nog veel kon leren over mezelf en het fascineerde me wat wij hier toch allemaal kwamen doen op de wereld. Ik dook in allerlei boeken over de mensheid en zelfontwikkeling en ik woonde tal van opleidingen bij. In 2014 schreef ik me bij de Kamer van Koophandel in als eigenaar van coachingspraktijk Gespreksheling. Mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling op alle lagen van hun leven maakt me gelukkig. Of het nu gaat om onzekerheid of om het opheffen van dieperliggende blokkades. Als iemand weer verder kan en betere keuzes kan maken zodat ze met plezier door het leven kunnen, dan ben ik meer dan tevreden. 

Mijn loopbaan begon op de commerciële arbeidsmarkt bij IT-geralateerde organisaties zoals Cap Gemini, CMG, Ordina, etc. Na ruim 15 jaar met plezier verschillende IT-projecten en processen ondersteund en begeleid te hebben als consultant en trainer, stapte ik in 2009 over naar het primair onderwijs waar ik met veel plezier als leerkracht (bovenbouw) in Utrecht werkzaam was. 

 

Momenteel doorloop ik de vierjarige opleiding tot mastertherapeut in integratieve psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Ik hou van het leven en ik kijk er graag met een open houding naar en met zo min mogelijk oordeel. Dat helpt mij om zo veel mogelijk vanuit een breder perspectief naar iets of iemand te kijken. Door met een afstand naar iets of iemand te kijken gaat de emotionele lading al wat meer dalen en kun je meer objectief naar je probleem of ontmoeting kijken. Zo bespaar je jezelf onnodig veel stress en ben je eerder in staat om keuzes te maken die voor jou beter zijn. 

 

Een van mijn wensen is dat we blijven groeien totdat we het gevoel van onvoorwaardelijke liefde voor onszelf, onze medemensen en de wereld kunnen ervaren. Dat lijkt mij een mooi streven, want dat kunnen wij dan weer doorgeven en daar wordt alles mooier van. 

bottom of page