Wie ben ik

Ik ben Natasha~Rachel Numan. Ik coach volwassenen en kinderen in hun persoonlijke ontwikkeling zodat zij bewuster en met meer vertrouwen door het leven gaan. Mijn uitgangspunt ligt bij ons algehele groei als mens. Ik kijk naar het leven als een ervaring om te groeien op alle lagen van wie wij zijn. Voor mij is het één groot bewustwordingsproces waarin wij kunnen ontdekken wat bijvoorbeeld onvoorwaardelijke liefde en wijsheid is. Maar ook waarin wij nieuwe kennis opdoen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Thema's als zelfredzaamheid, zelfheling en keuzevrijheid spreken mij hierin aan. 

Mijn visie

Ik geloof dat ieder mens recht heeft op een zorgeloos en plezierig leven. Door met een open en nieuwsgierige houding naar het leven te kijken leer je bijna vanzelf hoe je gelukkig kunt zijn. Dat weet ik niet alleen uit eigen ervaring maar ook uit de ervaringen van mijn cliënten. Ik vind het heel mooi dat ik als coach tijdelijk meeloop in het groeiproces van mijn cliënten. 

 

Naast mijn beroep als coach ben ik natuurlijk ook gewoon mens en doe ik net als iedereen menselijke ervaringen op en sta ik voor kleine en soms grote uitdagingen in het leven. In mijn vak komen deze levenservaringen goed van pas. Het kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat ik me beter kan inleven in de problemen van mijn cliënten.

 

Verder heb ik een grote liefde voor de algehele ontwikkeling van de mensheid. Vragen als "Waar staan wij als mens in de evolutie en wat doet dat met onze bewustwording" hebben mijn aandacht. Momenteel schrijf ik daar mijn eerste boek over.

Mijn achtergrond

Mijn loopbaan begon als bedrijfs assistent bij verschillende commerciële organisaties, daarna werkte ik als consultant en trainer. Ruim 15 jaar heb ik met plezier verschillende IT-projecten en processen ondersteund en begeleid.

 

Daarnaast heb ik een passie voor kinderen. Als tante van negen neven en nichten en als moeder van twee opgroeiende kinderen had ik al veel van kinderen mogen zien, ervaren en bovenal mogen genieten. Elk kind is van nature speels, puur en eigen. Hun openheid is voorbeeldig. Waarom gedraagt een kind zich zoals het zich gedraagt? Dat heeft mij altijd geboeid. Het heeft er ook toe geleid dat ik in 2007 mijn diploma tot leerkracht primair onderwijs heb behaald. Ik ben ruim 7 jaar en tot voor kort werkzaam geweest als leerkracht in Utrecht. Uiteindelijk heb ik de keus gemaakt om mijn werkzaamheden volledig te richten op mijn praktijk. De ervaringen die ik heb opgedaan in het onderwijs evenals de ervaring die ik opdoe als moeder en  coach geven mij een waardevolle aanvulling en verdieping in mijn werk en mijn leven.

Praktijk Gespreksheling

Padangstraat 66

3531 TD Utrecht

06-25140010

Info@gespreksheling.nl

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie of

een vrijblijvend gesprek kunt

u                met mij opnemen.

© 2020 Praktijk Gespreksheling — All Rights Reserved.