Wie ben ik

Ik ben Natasha~Rachel Numan. Ik begeleid met veel plezier en toewijding volwassenen en kinderen in hun persoonlijke ontwikkeling zodat zij bewuster en met meer vertrouwen door het leven gaan.

 

Mijn uitgangspunt ligt bij jouw algehele groei als individu. Groeien op alle lagen van wie jij bent. Ik krijg veelal terug dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen. Dat heeft denk ik te maken met mijn gelijkwaardige benadering. Bij mij hoef je je niet eerst te bewijzen, maar ben je per definitie geaccepteerd. Als coach, counselor en therapeut mag rekenen op mijn volle aandacht voor jou.

Het is mijn wens dat ieder van ons blijft groeien totdat we op punt van onvoorwaardelijke liefde komen. Dat lijkt mij een mooi streven, want dan kunnen wij dat ook weer doorgeven en daar wordt alles mooier van. 

Mijn visie

Ik geloof dat ieder mens recht heeft op een zorgeloos en plezierig leven. Door met een open en nieuwsgierige houding naar het leven te kijken, kun je bijna vanzelf leren hoe je gelukkig kunt zijn en vooral blijven. Dit weet ik niet alleen uit eigen ervaring, maar ook uit de ervaringen van mijn cliënten. Ik vind het bijzonder mooi dat ik als coach counselor tijdelijk mag meelopen in het ontwikkelproces van mijn cliënten. 

 

Levenservaring

Naast mijn beroep als coach counselor ben ik vooral gewoon mens, moeder en partner en doe ik net als iedereen levenservaringen op en sta ook ik voor kleine en soms grote uitdagingen in het leven. Deze ervaringen komen goed van pas in mijn beroep. Het kan er onder andere voor zorgen dat ik me goed kan inleven in de problemen of vraagstukken van mijn cliënten.

 

Bewustwording

Ik ben geïntrigeerd in de algehele ontwikkeling van de mensheid. Het grotere geheel zeg maar met de grote vraagstukken als "waar staan wij momenteel in de evolutie? en wat doen de daarbij horende veranderingen met onze bewustwording?" hebben mijn aandacht. Momenteel schrijf ik daar mijn eerste boek over. 

Achtergrond

Mijn loopbaan begon als bedrijfs assistent bij verschillende commerciële organisaties. Daarna werkte ik als consultant en trainer bij o.a. Cap Gemini Nederland. Ik heb ruim 15 jaar met plezier verschillende IT-projecten en processen ondersteund en begeleid.

 

Leerkracht

Als tante van negen neven en nichten en als moeder van twee opgroeiende kinderen heb ik al veel van kinderen mogen zien, ervaren en bovenal mogen genieten. Elk kind is van nature speels, puur en eigen. Hun openheid is voorbeeldig. Waarom gedraagt een kind zich zoals het zich gedraagt? Dat heeft mij altijd geboeid. Het heeft ertoe geleid dat ik in 2007 mijn diploma tot leerkracht primair onderwijs heb behaald. Tot voor kort (2020) ben ik werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs in Utrecht.

Praktijk Gespreksheling Utrecht

Inmiddels heb ik ervoor gekozen om mijn werkzaamheden volledig te richten op mijn praktijk. De ervaringen uit het onderwijs en de ervaringen die ik opdoe als moeder, coach, counselor en aankomend therapeut, zijn een verrijking voor mijn vak. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten in mijn praktijk, je bent van harte welkom!

Praktijk

Gespreksheling Utrecht

Padangstraat 66

3531 TD Utrecht

06-25140010

Info@gespreksheling.nl

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie of

een vrijblijvend gesprek kunt

u                met mij opnemen.

© 2021 Praktijk Gespreksheling — All Rights Reserved.