top of page

COACHING, COUNSELING
EN THERAPIE

Welke begeleiding past bij jou?

 

Coaching

Wil je je gedrag effectiever maken of je persoonlijk ontwikkelen? Met integratieve coaching kan dat. Het accent ligt op groei, het vergroten van zelfvertrouwen en motivatie en het benutten van de eigen mogelijkheden.

Counseling

Je weet wel wat je moet doen en je wilt dat ook doen, maar het lukt toch niet op de essentiële momenten. Dan is er een grote kans dat een innerlijke blokkade je belemmert.

 

De schep dient dan dieper gezet te worden. Het accent bij counseling ligt in het opheffen van innerlijke blokkades. Integratieve counseling is gericht op het hier-en-nu.

Psychoherapie

Heb je last van traumatische ervaringen die je belemmeren? En voel je daardoor dat je niet sterk genoeg bent om bepaalde situaties het hoofd te bieden? Als je probleem nog dieper geworteld is kan therapie je helpen. Therapie is gericht op begeleiding en verhelpen van onverwerkte ervaringen die invloed hebben op jouw dagelijkse leven.

 

Twijfel je nog na het lezen van deze verschillende vormen van begeleiding? Neem gerust contact op om samen te kijken wat bij jou past. 

Vergoedbaar

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar counseling en in de ons omringde landen is de beroepsidentiteit 'counselor' al sterk ingeburgerd. Ook zorgverzekeraars werken inmiddels graag met counselors. Consulten van een counselor wordt geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering en afhankelijk van de zorgverzekeraar. 

bottom of page