De Shift

 

De overkoepelende term over het veranderende bewustzijn van de mensheid

en alles wat daarmee samenhangt. 

Natasha~Rachel, waar heb je het over? Ongeveer tien jaar geleden hoorde ik voor het eerst over de Shift. Sindsdien volg ik dit proces bijna op de voet. Het fenomeen ligt inmiddels nauw aan mijn hart. Ik kan er ontzettend veel over vertellen, zoveel dat ik er momenteel een boek over schrijf voor iedereen die het wil lezen. Wat het is, wat je ermee kunt, waar het is, waarom het er nu is en het allerbelangrijkste: hoe je ermee omgaat. Alle antwoorden en meer vind je terug in mijn boek. Om je een indruk te geven van het boek deel ik alvast onderstaande tekst met je uit het manuscript.

 

Ik heb het over deze bijzondere fase in de evolutie van de mensheid waarin wij zitten. En wat er op wereldniveau met ons bewustzijn gebeurt. Een ontwikkeling waar ik superenthousiast over ben. Ons brein, ons lichaam, ons hele systeem is momenteel onderhevig aan een reset. Wij gaan als het ware naar een nieuwe versie van onszelf. Laten we zeggen dat we nu versie 3.0 zijn en dat we naar versie 5.0 gaan. Ofwel we verlaten het 3dimensionale en gaan naar het 5dimensionale. Ik weet het, het is nog niet helemaal duidelijk hè? Geen zorgen, ik ga het verder uitleggen. Maar voor ik dat doe nodig ik je uit om voor het gemak als startpunt aan te nemen dat deze conversie, deze transformatie, deze verschuiving van ons bewustzijn dus de 'Shift' wordt genoemd.

Wil je meer weten over het boek en over hoe kennis over o.a. de levels van jouw bewustzijn jou gaat helpen in de nieuwe wereld waarin we shiften?

Vul hier je gegevens in dan houd ik je op de hoogte.

Ja, leuk!

Praktijk Gespreksheling

Padangstraat 66

3531 TD Utrecht

06-25140010

Info@gespreksheling.nl

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie of

een vrijblijvend gesprek kunt

u                met mij opnemen.

© 2020 Praktijk Gespreksheling — All Rights Reserved.