top of page

 

De Shift..

...Is een overkoepelende term voor het bewustwordings proces

van de mensheid en alles wat daarmee samenhangt

Natasha~Rachel, waar heb je het over?

 

Nou, ik heb het over hoe ons bewustzijn in een versneld tempo verandert. Onze kijk op alles waarmee wij verbonden zijn, verandert. Momenteel zien we op alle vlakken transparantie ontstaan, op wereldniveau maar ook op individueel niveau. We zien bijvoorbeeld steeds meer in allerlei situaties wat er voor en wat er achter de schermen plaatsvindt. Wat troebel is wordt helder.

 

Ergens ziet het eruit als een natuurlijk proces waarvan ik denk dat we er momenteel midden in zitten. En het lijkt nogal wat. Alsof we een cyclus afsluiten en een nieuwe ingaan. Een cyclus waarin we vooral loslaten wat ons niet meer dient en waarin we tegelijk ruimte maken voor andere, nieuwe dingen.

 

Maar dit hele proces ontwikkelt zich natuurlijk ook ergens naar toe, en wat mij betreft is dat richting iets héél moois. En daarom is het zo belangrijk vind ik om ons af te vragen wáár we willen dat wij als geheel naar toe gaan en, welke keuzen wij als individu maken om dat te realiseren? Welke rol speel jij bijvoorbeeld? En past die rol nog wel bij jou of wil je het anders? Welke overtuigingen draag je uit en leef je na? Durf je bijvoorbeeld ongegeneerd voor vertrouwen te gaan of blijf je toch liever in angst leven? En in hoeverre zijn wij ons eigenlijk ècht bewust van hoe we ons zo door de dag heen gedragen?


Tien jaar geleden hoorde ik voor het eerst over deze Shift. De Shift ligt inmiddels nauw aan mijn hart, omdat het volgens mij ons allemaal betreft. Momenteel schrijf ik hier een boek over voor iedereen die het wil lezen en toe is aan verdieping op zichzelf. In het boek vind je alles over de Shift en vooral hoe je dit proces met meer bewustwording in je leven kunt integreren.

Wil je meer weten over het boek en over hoe je  

deze Shift bewuster kunt ervaren?

Ja, graag.

Super, ik houd je op de hoogte!

bottom of page