Woman 

I Am With You

Wie zijn we?

Het initiatief Woman I Am With You (WIAWY) verbindt vrouwen op unieke wijze met elkaar en brengt hen weer in balans. Deelnemers halen nieuwe heldere inzichten op en voelen zich na afloop meestal 'vervuld', 'verbonden', geïnspireerd en 'weer in balans'. Het concept van Woman I Am With You draagt bij aan de visie om onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en je medemens te ontwikkelen. Met heel mijn hart help ik je daarbij.

 

 

 

Na bijna vier jaar pakken wij de draad weer op! Geheel organisch bereiden wij ons voor op een nieuwe episode vrouwen events, retreats en workshops. De setting blijft veelal zoals je van een WIAWY event mag verwachten: een prachtige locatie in de natuur (retreats), aandacht voor individuele groei, verbinding, stembevrijding, fysieke aandacht en nieuwe inzichten. En met een enorm veel nieuw inhoudelijk aanbod speciaal om jou te helpen naar een èchte positieve verandering

Persoonlijk verhaal

Zeven jaar geleden vond het eerste Woman I Am With You event plaats met negen vrouwen in Utrecht. Een event om nóóit te vergeten! Het zaadje werd geplant om vervolgens vele vrouwen daaropvolgend te ontvangen in de unieke liefdevolle setting. 
 

Het concept gaat over de ervaring van thuiskomen bij jezelf. Je leert onder andere te ontdekken wie je echt bent en wat ècht belangrijk voor jou is en vooral hoe je dat kunt integreren in je leven zonder het idee te hebben dat je er alles voor moet opgeven.

 

Woman I Am With You gaat ook over wijzer worden door bijvoorbeeld jouw innerlijke wereld te verkennen en de wijsheid die je daaruit ophaalt in het dagelijkse leven toe te passen. Tijdens de events verbind je je niet alleen met jezelf, je leert ook om ècht verbinding te maken met andere vrouwen. Gaandeweg open je hiermee kwaliteiten op hartsniveau. Zo groei je meer en meer naar de vrouw die je altijd had willen zijn (en ook bent).

 

Mogelijk komt er binnenkort dus een nieuw Woman I Am With You event!  Ben je geïnteresseerd? Zorg dat je op de lijst komt en vul onderstaande gegevens in. 

Ervaring deelneemster Retreat

Ja, zet mij op de lijst!

Schrijf je in voor de nieuwste events van Woman I Am With You

Dank voor je inschrijving!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn