top of page

Integratieve Therapie Counseling en Coaching

Grip geeft rust

Jij krijgt grip op datgene waar je last van hebt. Ik begeleid, motiveer en stimuleer je in jouw proces naar het aanpakken van je vraagstuk zodat je weer op je eigen kracht verder kunt. Door de Integratieve benadering heb je in korte tijd weer grip op je leven. Waarom wachten als de verandering binnen jouw bereik ligt? 

                      Waarom Integratief?

 

 

 

 

 

 

 

Begeleiding en verandering

De zes levensgebieden zoals genoemd in het plaatje van de bloem, zijn in de kern niet meer van elkaar te onderscheiden. In het hart van de bloem vormen zij één geheel. Werken vanuit die kern geeft verandering op elk gebied, dat maakt het integratief. Daarnaast werk ik multidisciplinair; waar het kan werk ik samen met andere disciplines en indien nodig verwijs ik door naar een specialist. 

 

Er is geen enkel persoon zoals jij en dat maakt jou uniek. Daarom is de  begeleiding die je krijgt integratief en op maat, passend bij jouw vraag of doel van het proces waarin je op dat moment zit. De meerwaarde van deze kortdurende vorm van integratieve therapie is niet alleen dat je snel tot de kern van de zaak kunt komen, maar ook dat jij het relatief snel kan veranderen zodat je het anders gaat doen, zoals jij het eigenlijk zou willen. 

Ieder mens is een uniek geïntegreerd wezen. 

Daarmee is een probleem ook integratief.

Daarom maak je als therapeut een integratieve diagnose.

Dus de therapie dient integratief te zijn. (Rademaker) 

Integratieve bloem Academie_edited.jpg
bottom of page