Coaching volwassenen

Integratieve coaching is een effectieve en kortdurende vorm van coachen

Het doel van coachen is dat jij weer grip krijgt op datgene waar je last van hebt zodat je inzichten ontwikkelt en weer kunt vertrouwen op je eigen kracht. Integratieve coaching helpt je in korte tijd weer op weg zodat je met plezier en zelfvertrouwen in het leven staat.

Uitgangspunt van coaching is dat jij uniek bent met al jouw kwaliteiten en mogelijkheden. Het is mijn ervaring dat we meestal zelf op onbewust niveau al weten wat er nodig is om de klacht op te lossen alleen komen we er om verschillende redenen even niet bij. Mijn werkwijze richt zich op jouw kracht en talenten om het probleem op te lossen.  

Het gaat om jou

In een coaching sessie sta jij centraal, het gaat immers om jouw proces. Elk coachingstraject start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we uitgebreid in op jouw klacht, probleem of hulpvraag. Daarna bespreken we welk doel je wilt bereiken en welk coachingstraject het beste bij jou past. Tot slot bepaal jij of je verder wilt gaan. 

Begeleiding op maat

Coaching is altijd maatwerk passend bij jouw vraag of het doel van het proces waarin je zit. Tussentijds vindt er afstemming plaats over het verloop van het coachingstraject.